El Jutjat d'Instrucció número 6 de Manresa ha reobert la investigació de l'assassinat d'un jove d'Igualada que va aparèixer mort en un cobert de Castellfollit del Boix, ara fa sis anys, i ha ordenat la detenció d'un jove igualadí, Albert C. C., com a sospitós del cas, segons ha pogut saber Regió7 i han confirmat fonts properes al cas. El detingut es tracta del germà de Marc C. C., el jove que fa dos anys va ser jutjat i absolt d'aquest cas. Després de prendre declaració a Albert C. C., el jutge l'ha enviat a presó provisional.

La reobertura del cas s'ha produït arran d'una nova informació sorgida aquest 2015, dos anys després de l'absolució de Marc C. C. El germà, ara detingut, ja havia estat arrestat inicialment pels Mossos d'Esquadra l'any 2009, juntament amb Marc C. C., però llavors va quedar en llibertat sense càrrecs.

El cadàver de la víctima, Manuel del Corral Jorge, va aparèixer cremat el 2 de maig del 2009 en un cobert abandonat de Castellfollit del Boix. En el judici celebrat fa dos anys, la fiscalia va acusar Marc C. C. de l'autoria de la mort, per un presumpte deute relacionat amb les drogues. El jurat popular, però, el va declarar no culpable, de manera que va quedar absolt. Marc C. C. havia estat quatre anys en presó preventiva.