Una fotografia dels alumnes de l'Escola Xarxa de Berga al camp del Mestalla va suscitar una controvèrsia a les xarxes socials fins al punt que el mateix València CF va emetre un comunicat dient que "lamenta l'exhibició de banderes no oficials que generen divisió". A Twitter, la fotografia va originar una important polèmica amb piulades en contra de l'estelada i de Catalunya.

Els alumnes del tercer i quart curs d'ESO del centre educatiu berguedà estan de viatge a València. Precisament, en tornen avui. Ahir van anar a visitar el camp del Mestalla i és on es van fer la fotografia de grup amb l'estelada. El director de l'Escola Xarxa, Xavier Güell, es va mostrar sorprès per la reacció que hi va haver a Twitter per la fotografia i pel posicionament del club de futbol. "És increïble que es generi aquesta controvèrsia a les xarxes socials només per una fotografia d'uns nens amb una bandera", explicava ahir a la nit a Regió7. "Jo he vist tot el debat per les xarxes socials, però en cap moment ningú del club de futbol valencià s'ha posat en contacte amb mi".

En el mateix comunicat, el València CF explicava que ha formulat una queixa a l'empresa que s'encarrega de fer les visites guiades per l'estadi amb el nom comercial de Mestalla Tour.