La inspecció de Treball de la Generalitat investiga les circums-tàncies de la mort d'un treballador de manteniment de l'estació d'esquí de la Molina durant la seva jornada laboral. L'home, un veí de la Molina de 51 anys, Antoni Xandri Pérez, va tenir un infart sobtat en un moment en què estava treballant sol, i pocs dies després d'haver-se fet visitar a la mútua de la seva empresa perquè es trobava malament. Anteriorment, també havia anat al seu metge de la Seguretat Social.

Els fets, denunciats pel sindicat CCOO, van tenir lloc divendres de la setmana passada. L'home treballava per a l'empresa externa Tècniques de Muntanya SL, subcontractada per l'estació de la Molina per fer-hi treballs de manteniment. Segons fonts de l'empresa, en el moment dels fets estava en una pista d'esquí pilotant una màquina, amb la qual obria forats per col·locar-hi paravents. El seu cadàver va ser descobert a la tarda, quan els seus companys van acudir a l'indret on es trobava, estranyats perquè no havia tornat.

El responsable de la Federació de Construcció i Fusta de Girona de CCOO, Pere Ortega, ha lamentat els fets i demana a Treball "celeritat" en la investigació. Segons Ortega, "enviar algú a treballar sol a la muntanya és un fet de dubtosa legalitat". A més, es mostra molt crític amb el fet que la mútua de la seva empresa no li hagués donat la baixa laboral i li hagués permès continuar treballant.