Un jove de Torà de 18 anys de nacionalitat romanesa, Florin-Sorin Beian, va morir ahir a la tarda en un accident de trànsit a la carretera C-1412a, entre Calaf i Castellfollit de Riubregós, al terme de Calonge de Segarra. El cotxe de la víctima va envair el carril contrari en un revolt, en un moment en què l'asfalt era moll a causa de la pluja, i va impactar frontalment contra un camió. En el moment dels fets, el jove es dirigia a Calaf, població on estava vinculat.

L'accident va tenir lloc a 1/4 de 4 de la tarda al punt quilomètric 34 de la C-1412a, la carretera entre Calaf i Ponts. Concretament, el sinistre es va produir a uns dos quilòmetres de Calaf, entre el nucli de Dusfort i Castellfollit de Riubregós. En un moment en què el paviment estava moll com a conseqüència de la pluja, el cotxe de la víctima, que circulava en sentit Calaf, va envair el carril contrari de la via i va xocar frontalment contra un camió que anava en sentit Ponts.

En rebre l'avís de l'accident, fins a l'indret dels fets s'hi van desplaçar dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, una ambulància i un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). El personal mèdic, però, no va poder fer res més que confirmar la mort del jove conductor del cotxe. El cadàver va ser traslladat als dipòsits judicials de la Ciutat de la Justícia de Barcelona, on avui al matí se li farà l'autòpsia. Ahir a la nit, a l'hora de tancar aquesta edició, es desconeixia el dia i lloc del funeral del jove. El camioner, per la seva banda, va sortir il·lès del sinistre.