Els Mossos van detenir ahir al matí un conductor que n'acabava d'agredir un altre a la carretera de Vic de Manresa. L'home, un veí de Terrassa de 38 anys, de nacionalitat espanyola, s'havia arribat a enfilar a sobre del cotxe de la víctima abans de cometre l'agressió.

Els fets van tenir lloc a les 10 del matí a la carretera de Vic, a l'altura de la cruïlla amb el carrer Sant Cristòfol. El detingut conduïa un cotxe i es va aturar just al costat d'un vehicle que s'havia acabat de parar. L'acusat va sortir del vehicle, va pujar a sobre del capó de l'altre cotxe i, seguidament, es va enfilar fins al sostre. La víctima va sortir aleshores del cotxe i, aleshores, el detingut li va donar una puntada de peu, que el va fer caure a terra. Es desconeix el motiu de l'agressió.

Els fets van ser presenciats casualment per una patrulla de Seguretat Ciutadana dels Mossos d'Esquadra, que estava circulant en aquell moment per la carretera de Vic. Els agents van detenir el terrassenc per un delicte de lesions i el van traslladar a la comissaria de Manresa. Avui és previst que passi a disposició dels jutjats de la capital del Bages. El ferit, per la seva banda, va ser atès per una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que el va traslladar posteriorment a l'hospital de Sant Joan de Déu.