Els fets van ocórrer a quarts de cinc de la tarda, quan una patrulla feia una ronda de vigilància al pàrquing públic de la Carretera de Vic, al sector del Pont de Ferro, quan van veure que uns individus , dins d´un cotxe, en apreciar la patrulla s´acostava on eren, van llençar alguna cosa sota el vehicle. Després d´una revisió els agents van trobar a terra, sota del cotxe dues bosses de plàstic que contenien diverses paperines de pols blanc i dues bosses amb substància vegetal de color verd. Davant aquest fet van procedir a un escorcoll superficial dels dos individus i van trobar al individu que s´asseia al seient del passatger més bosses amb substàncies presumptament estupefaents.

En total van ser intervinguts 14 embolcalls de substància presumptament estupefaent (8 de MDMA- Èxtasi i 6 de cocaïna) i 3 de marihuana.

La disposició dels embolcalls, preparats en dosis individuals, evidenciava que les substàncies no serien pel consum propi sinó que es trobaven preparades per a la seva distribució, motiu pel qual es va detenir els dos individus, el primer de 19 anys i veí de Monistrol de Calders i el segon de 21 i veí de Manresa, a qui se´ls ha imputat un delicte contra la salut pública.