El conductor que va gravar el vehicle infractor que ahir va recórrer més de 10 quilòmetres en sentit contrari a l'eix Transversal i va acabar xocant a Manresa ha explicat a Regió7 com va viure la situació. Va detectar-lo cap a 2/4 de 9 del matí a l´altura de Rajadell.

«Jo havia passat Calaf i anava cap a Manresa. Passat Castellar, a l´altura de Rajadell, he començat a veure cotxes a l´altra calçada que frenaven i feien llums, i llavors he vist el cotxe circulant en direcció contrària, al costat de la mitjana», va narrar ahir a aquest diari.

«He afluixat la marxa i, com altres cotxes, m´he situat a l´altura del vehicle fent senyals a la conductora. Ella, però, tenia tota l´estona la mirada fixa endavant. Anava a una velocitat constant de 80 o 90 km/h amb els llums intermitents activats».

A l´altura de Monistrolet, va afegir, «he vist arribar un cotxe policial de paisà, ja que portava els llums al sostre, i llavors he decidit accelerar la meva marxa, perquè he pensat que ja hi havia la policia. Ha estat després, tornant per l´eix, a 1/4 d´11, quan m´he trobat l´accident a Manresa i he reconegut el vehicle sinistrat», va dir.