Els Mossos d'Esquadra han denunciat penalment un conductor de 65 anys de Sant Vicenç de Castellet que va ser enxampat a la carretera del Pont de Vilomara circulant fent ziga-zagues, mentre manipulava un telèfon mòbil. L'home va gairebé multiplicar per quatre la taxa d'alcoholèmia permesa.

Els fets, segons ha informat aquest dimecres el cos policial, van tenir lloc divendres passat, 27 de novembre, cap a les 8 del vespre, durant un control de trànsit a la carretera de Manresa al Pont (la BV-1225), al terme municipal manresà.

Els agents van observar que el conductor del vehicle que els precedia circulava utilitzant un telèfon mòbil i feia ziga-zagues. Ràpidament el van aturar i van detectar que l'home presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de l´alcohol.

En sotmetre´l a la prova d´alcoholèmia va donar un resultat positiu de 0,93 mg/l en aire expirat, quan la taxa permesa per circular és 0,25 mg/l. Per aquest motiu, van imputar-li un delicte contra la seguretat viària. A més, també el van denunciar administrativament per utilitzar el telèfon mòbil.