Els Mossos d´Esquadra van detenir el dia 3 de desembre, un home, de 27 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Santa Margarida de Montbui (Anoia), com a presumpte autor d´un delicte de robatori a interior de domicili.

Pels volts de les quatre de la tarda del passat 22 de novembre es va produir un robatori amb força en un domicili d´Igualada.

L´autor va accedir forçant els porticons i una de les finestres de la planta baixa de la casa. Un cop a l´interior, va sostreure aparells electrònics, objectes de decoració, roba i joies. El material sostret estava valorat en uns 54.700 euros.

Arran dels fets, els mossos van iniciar una investigació, amb la qual van poder recuperar part de les joies i esbrinar qui havia sigut l´autor dels fets.

Finalment, el dia 3 de desembre els mossos van localitzar, identificar i detenir el presumpte lladre.

El detingut, que tenia nombrosos antecedents, va passar el 4 de desembre a disposició del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia d´Igualada, el qual va decretar el seu ingrés a presó.

D´altre banda, relacionat amb els fets, el passat dia 11 es va detenir a un home de 25 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Santa Margarida de Montbui, el qual va quedar en llibertat un cop va declarar en dependències policials i haurà de comparèixer davant el jutge quan aquest el requereixi.