La fiscalia demana quatre anys de presó per a un acusat de robar en un cotxe aparcat a Manresa, Yousri B., de nacionalitat marroquina, que ja té quatre antecedents penals per casos similars. El seu presumpte còmplice en els mateixos fets, Mohamed O., natural també del Marroc, s'enfronta a tres anys de presó. En el seu cas, té un antecedent del mateix tipus.

El judici s'havia de celebrar aquest desembre, però finalment es va reassenyalar per al març perquè, el dia de la vista judicial, un dels acusats no va comparèixer.

Els fets van tenir lloc el 17 de maig del 2015, a la matinada. Els dos acusats es van dirigir a un cotxe aparcat al carrer Rubió i Ors i van forçar la porta del copilot, segons l'escrit de conclusions provisionals de la fiscalia.

De l'interior del vehicle, es van endur dos telèfons mòbils (un dels quals un Iphone), a més a més d'un moneder, documentació i tres euros en efectiu. Els objectes van poder ser recuperats. La fiscalia demana que siguin condemnats per un delicte de robatori amb força i que paguin al conductor del cotxe el valor dels danys causats. El judici s'ha reassenyalat per al 10 de març al Jutjat Penal número 1 de Manresa.