El Jutjat Penal 1 de Manresa ha condemnat a un any i tres mesos de presó la dona que el gener del 2009 va atracar amb arma blanca un Schlecker de la ciutat. Es tracta de l'última condemna que ha rebut pels catorze atracaments similiars que va cometre en aquella època a tot Catalunya, i que li han comportat una pena acumulada de 21 anys i 7 mesos de presó.

L'acusada, Lucía Baeza Mancilla, veïna de Terrassa, va dur a terme els fets durant els primers mesos del 2009, principalment en diverses ciutats de l'àrea metropolitana, en un moment en què patia una forta addicció a les drogues. Malgrat que no tenia fills, durant l'atracament al Schlecker de Manresa va manifestar a la caixera que tenia un fill amb càncer.

Tot i la pena tant elevada, la dona no haurà de complir la totalitat dels 21 anys de presó, ja que, en els casos de nombrosos condemnes per un mateix tipus de delicte, la llei permet que la persona condemnada no hagi de complir més del triple de la pena separada més alta. Com que la condemna més elevada que ha rebut en els darrers anys ha estat de tres anys, la dona, per tant, no n'haurà de complir més de nou.

Malgrat que l'atracament de Manresa (l'únic que va cometre a la Catalunya Central), va ser un dels primers de l'acusada, ha estat l'últim a jutjar-se. Els fets van tenir lloc el 13 de gener del 2009, cap a 3/4 de 4 de la tarda, en un Schlecker de la carretera de Vic. L'acusada va agafar del braç la treballadora tot ensenyant-li un ganivet. "No tanquis la caixa i no intentis cridar, perquè et punxo", va dir a la víctima. Seguidament, va agafar els diners de la caixa i va obligar la treballadora a entrar en un despatx intern, mentre li deia: "tira cap a dins, jo també estic molt nerviosa, dona'm el que vull i no et faré res. Tranquil·la, que, si no crides, no et faré res. Jo també tinc fills i un d'ells amb càncer". La dona va acabar agafant els diners de la caixa forta. En total es va endur 656 euros.