La Policia Local va detenir dimecres a la nit una jove de Manresa de 29 anys acusada d'haver agredit amb violència un vianant, a qui va robar un telèfon iPhone, segons va informar la Policia Local de la capital bagenca.

Els fets van tenir lloc a 2/4 de 12 de la nit, quan uns veïns del barri de Valldaura van alertar que veien una dona agredint un home amb molta violència. Immediatament es van enviar diverses unitats al lloc, on van trobar una dona i un home que forcejaven.

De les manifestacions dels implicats i dels testimonis, es va saber que la dona, amb nombrosos antecedents policials, va agredir l'home mentre aquest parlava pel telèfon mòbil amb la intenció de sostreure-li, la qual cosa va aconseguir, motiu pel qual l'home, també veí de Manresa i de 56 anys, va intentar adreçar-se a la comissaria de la Policia Local, molt a prop dels fets, per denunciar el robatori. Aleshores, la noia va tornar a agredir-lo per intentar impedir-ho, moment en què els veïns van trucar a la Policia Local per denunciar els fets.