Els agents de la Policia Local de Manresa van detenir la matinada de dimarts un noi menor d'edat com a presumpte autor d'un robatori amb força. El jove està acusat d'haver-se endut la caixa enregistradora d'un establiment comercial manresà.

Els membres del cos policial van rebre l'avís cap a un quart d'una de la matinada a causa dels crits d'uns veïns de la zona del carrer de la Sèquia de Manresa que van alertar de la presència d'uns lladres a l'interior d'una perruqueria.

Minuts després, la patrulla va sorprendre tres joves que sortien de l'establiment amb una caixa enregistradora i es feien escàpol, motiu pel qual van iniciar la persecució dels individus amb el suport de la resta de patrulles.

Un dels sospitosos va marxar corrent en direcció a la plaça de la Bonavista perseguit pels agents i finalment va ser interceptat i detingut al passatge de la Mesquita.

Els individus prèviament havien forçat la persiana i la porta de la perruqueria per accedir a l'interior i havien regirat tots els calaixos i mostradors.