El nombre d'atropellaments a la capital del Bages, durant el 2015, ha disminuït el 25% respecte de l'any anterior. Les dades posen de manifest que en comparació amb d'altres anys, s'ha tornat a les dades del 2012, moment en què es va posar en marxa la primera edició de la campanya "No et saltis el pas".

L'Ajuntament de Manresa destaca que, per segon any consecutiu, no hi ha hagut cap víctima mortal, i només s'han comptabilitzat cinc ferits greus, xifra que representa el 58% menys que el 2014. Aquest fet es tradueix en què el 92% de les persones atropellades han tingut lesions lleus o de menys gravetat.

Pel que fa als accidents per atropellaments que hi ha hagut a Manresa, el nombre total ha estat de 59, que representa una reducció del 20% respecte de l'any anterior, que van ser 74.

El govern manresà fa una valoració positiva de les dades del 2015, ja que demostra que la tendència de disminució en relació amb els accidents per atropellament a la capital del Bages es referma. La satisfacció és doble perquè les dades d'accidents i atropellaments al llarg de l'any passat en el conjunt de Catalunya han anat a l'alça, segons l'Ajuntament.