La fiscalia demana dos anys de presó per a un home que es va allotjar durant un mes en una pensió de Sant Joan de Vilatorrada però que presumptament no va pagar la factura quan va marxar de l'establiment. L'import de l'estada pujava a 851 euros. El judici se celebrarà el febrer vinent al Jutjat Penal número 1 de Manresa.

Els fets, segons l'escrit de conclusions provisionals del ministeri públic, van tenir lloc fa dos anys. L'acusat, David H. O., amb antecedents penals, es va allotjar durant un total de 36 nits a l'hostal Soler de Sant Joan de Vilatorrada, situat al carrer Major. Concretament, va allotjar-se a la pensió entre el 7 de gener i el 12 de febrer del 2014. Segons la fiscalia, va aparentar solvència econòmica amb l'objectiu d'estafar els responsables de l'establiment. El 12 de febrer va marxar de l'hostal sense pagar el cost de la seva estada, que pujava a 851,92 euros.

La fiscalia considera els fets com un delicte d'estafa i demana per a l'acusat una pena de dos anys de presó, a banda que pagui íntegrament els 851 euros.