Una vianant de 89 anys ha resultat ferida aquest divendres al migdia en ser atropellada per un cotxe a la plaça Fius i Palà de Manresa, al costat de la plaça Sant Domènec, en una zona de preferència peatonal restringida al trànsit. La dona ha estat evacuada pel SEM a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa amb un pronòstic considerat menys greu. Segons ha informat la Policia Local aquest vespre, el conductor del cotxe, un veí de la ciutat de 56 anys, no tenia l'autorització per circular per l'indret.

Els fets, segons han explicat fonts de la Policia Local i del SEM, han tingut lloc quan faltaven deu minuts per a les 12 del migdia, just davant de l'edifici de La Buressa, en una zona de preferència peatonal on l'accés transitat és restingit per a veïns i transportistes. Per causes que es desconeixen, el cotxe ha atropellat la dona, que no ha perdut la consciència i ha resultat ferida de caràcter menys greu.

Fins a l'indret s'hi han desplaçat dues ambulàncies del SEM, una de les quals medicalitzada, i la Policia Local. La dona, després de ser atesa pel personal mèdic al mateix indret, ha estat traslladada a Sant Joan de Déu amb l'ambulància convencional.