Els Mossos d'Esquadra van detenir entre dilluns i dimarts de la setmana passada dos homes, de nacionalitat albanesa i veïns de l'Hospitalet de Llobregat, per un robatori amb violència i intimidació a l'interior d'un domicili de Collbató (Baix Llobregat). Els fets van tenir lloc el 27 de gener als volts de les set de la tarda quan la propietària, que en aquells moments era a la cuina, va escoltar uns sorolls al menjador. Quan s'hi va acostar va descobrir tres homes que en veure's sorpresos la van tirar a terra d'una empenta i la van bufetejar per evitar que cridés. Els lladres, que van sortir per la porta principal de l'habitatge i van fugir en cotxe, van sostreure 900 euros en efectiu i una tauleta electrònica. Amb les informacions i dades obtingudes sobre els possibles autors, així com del vehicle emprat en el robatori, els mossos van poder identificar els tres lladres que compartien domicili a l'Hospitalet de Llobregat on es va detenir un d'ells.

Durant l´escorcoll els agents van trobar diversos estris susceptibles de ser emprats per perpetrar robatoris amb força, diners en efectiu de diversos països, joies i rellotges de dubtosa procedència i un equip per valorar les joies sostretes abans de portar-les als punts de compra.

Com els altres dos autors dels fets no hi eren en el domicili en el moment de l´entrada policial es va iniciar un dispositiu que va permetre la localització i detenció d´un d´ells. La investigació continua oberta per poder determinar la procedència dels objectes recuperats al domicili del detingut i no es descarten més detencions.

Després de passar a disposició judicial, un dels dos detinguts va ingressar a presó i l´altre va quedar en llibertat amb càrrecs.