Un home va morir dilluns al migdia a Solsona a l'interior d'un vehicle que es va incendiar presumptament per una avaria mecànica, segons han confirmat a Regió7 els Mossos d'Esquadra. La víctima, que presumiblement estava dormint al cotxe en el moment dels fets, va morir per una intoxicació del fum, abans que les flames prenguessin el vehicle.

Tot i que inicialment no estaven clares les circumstàncies del cas, la investigació ha apuntat finalment a una mort accidental com a causa més probable, segons han explicat els Mossos d'Esquadra aquest dijous.

Els fets, segons les mateixes fonts, van tenir lloc dilluns a 3/4 de 2 del migdia, quan els Bombers i els Mossos van rebre l'avís d'un incendi a l'interior d'un cobert de la zona del Vinyet. En arribar-hi, els efectius van comprovar que, a dins del garatge, hi havia un vehicle en flames i que, a l'interior, hi havia una persona, que va patir cremades importants a tot el cos a causa del foc.

Els Mossos d'Esquadra van rebutjar d'entrada la hipòtesi d'un homicidi, ja que no van trobar indicis de criminalitat, i van assenyalar inicialment un possible suïcidi, sense descartar la mort accidental.

Finalment, la investigació ha descartat la mort voluntària i ha determinat que el foc es va produir com a conseqüència d'un curt-circuit a la bateria del vehicle. L'home, que presumptament estava dormint a dins del cotxe, va resultar intoxicat pel fum, la qual cosa li va acabar provocant la mort, sense tenir temps de sortir del cotxe.

De moment, encara es desconeix la identitat del difunt, ja que no consta que estigués domiciliat a l'edifici on va tenir lloc l'incendi. Els Mossos d'Esquadra continuen la investigació per poder identificar-lo.