Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimarts a primera hora del matí un veí de Sant Salvador de Guardiola en el marc d'una macrooperació a tot Catalunya contra el tràfic de drogues, segons han explicat fonts policials a aquest diari.

La detenció, segons les mateixes fonts, s'ha produït al voltant de les 6 del matí en una casa del carrer Joan Carles I, a la urbanització del Calvet, on viu l'acusat. L'arrest ha anat a càrrec del Grup Especial d'Intervenció (GEI) dels Mossos, la unitat que s'encarrega de les intervencions amb un alt risc de violència armada, davant les sospites que el detingut podria intentar repel·lir l'actuació policial amb una arma.

El dispositiu, dut a terme a tot Catalunya, ha inclòs també vuit entrades i escorcolls més, la majoria en municipis de l'àrea metropolitana. Concretament, segons les mateixes fonts, s'han produït a Sant Adrià de Besós, Badalona i l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), Bigues i Riells, Canovelles i Santa Maria de Palautordera (Vallès Oriental), Terrassa (Vallès Occidental) i Mataró (Maresme).

L'operació ha estat conjunta entre els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil. El cas es troba sota secret de sumari.