Els Mossos d'Esquadra van denunciar divendres passat un total de 61 vehicles durant un control de radar a l'eix transversal (C-25), en el tram entre el Bages, el Moianès i Osona, segons ha informat aquest dimarts el cos policial. Tres d'aquests cotxes van ser detectats a velocitats d'entre 181 i 191 km/h.

Durant el matí, els Mossos de Trànsit de la Regió Policial Central van realitzar un control de radar en línia a l'eix. El dispositiu constava de tres controls de velocitat simultanis en diferents punts quilomètrics de la carretera, en el mateix sentit de circulació. Seguidament, hores més tard, els tres controls es van situar en altres punts de la mateixa carretera però en sentit contrari.

En el primer dispositiu es van controlar 3.003 vehicles, dels quals 33 van quedar denunciats per excés de velocitat. Tres d´aquests vehicles denunciats circulaven a 181, 184 i 191 km/h.

En el segon dispositiu que es va fer en sentit contrari, es van controlar 1.974 vehicles, dels quals 28 van ser denunciats. En aquesta ocasió, un mateix vehicle va quedar denunciat dues vegades per superar el límit de velocitat.