L'Audiència de Barcelona ha condemnat a tres anys i tres mesos de presó un home que va entrar a robar en una casa de Sant Vicenç de Castellet i en va sostreure portes, finestres, maquinària i la instal·lació de coure. El tribunal provincial ha confirmat la condemna dictada pel Jutjat Penal de 2 Manresa, però li ha rebaixat lleugerament la pena, que inicialment era de quatre anys de presó.

Els fets van tenir lloc el 5 de novembre del 2013, cap a les 11 del matí, quan l'acusat, Lluís Oller Castillo, amb antecedents penals, va entrar a robar a la Masia Can Font, situada al carrer Vallhonesta de Sant Vicenç. Ho va fer en companyia d'altres persones que no van ser identificades.

Els lladres, segons la sentència, van trencar un dels vidres d'accés a la primera planta de l'habitatge i, un cop dins, en van sostreure diversos objectes, entre els quals eines, la instal·lació de coure, portes, finestres i maquinària diversa. El material robat estava distribuït entre els diferents pisos de la masia i una caseta pertanyent a la pedrera El Roure.

L'home ha estat condemnat per un delicte de robatori amb força sobre les coses, amb l'agreujant de reincidència. De fet, ja acumulava dues condemnes per robatoris similars.