Els Mossos han detingut un noi, de 18 anys i veí de Manresa, com a presumpte autor d'un robatori a l'interior d'un domicili de la capital del Bages. Els fets van tenir lloc el passat 28 de febrer, pels volts de les deu de la nit, quan la policia va rebre l'avís d'un home alertant que acabaven d'entrar a robar al seu domicili i que, en veure'l, els lladres havien fugit corrent. Paral·lelament, diversos testimonis van trucar informant que veien dos individus saltant per les teulades de la zona. Quan els agents van arribar al lloc, van veure com un dels lladres llançava una bossa des d'una teulada. La policia la va recuperar i va comprovar que hi contenia diverses joies i estris. La investigació continua oberta i centrada en localitzar l'altre lladre que hauria aconseguit fugir.

A la bossa que el lladre va llançar des de la teulada, hi havia diverses joies, un passamuntanyes, una pota de cabra, un tornavís i un jersei. Posteriorment, la policia va constatar que les joies pertanyien a l'home que havia alertat del robatori.

Al cap d'una estona i en veure que no tenia escapatòria, el lladre va baixar de la teulada i va ser detingut pels Mossos d'Esquadra. El noi ha passat a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.