Els Mossos d'Esquadra han detingut a Manresa un home que va ser sorprès robant a l'interior d'un domicili i que va intentar fugir saltant per diverses teulades de la zona. L'acusat, un noi de 18 anys d'edat de nacionalitat brasilera, com ni tenia escapatòria, es va acabar lliurant als agents. Un altre lladre, però, va poder fugir.

Els fets, segons va explicar ahir el cos policial, van tenir lloc el 26 de febrer passat, als voltants de les 10 de la nit. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís d'un veí de Manresa alertant que dues persones acabaven d'entrar a robar al seu domicili i que, en veure'l, havien fugit corrent.

Al mateix temps, diversos testimonis van trucar als Mossos per informar que veien dos individus saltant per les teulades de la zona. Quan els agents van arribar a l'indret, van veure com un dels lladres, que era en una teulada, llançava una bossa al carrer.

Un agent va recuperar la bossa i va comprovar que contenia diverses joies, un passamuntanyes, una pota de cabra, un tornavís i un jersei. Posteriorment, els Mossos van constatar que les joies pertanyien a l'home que havia alertat del robatori.

Al cap d'una estona, en veure que no tenia escapatòria, el lladre va baixar de la teulada i va ser detingut pels Mossos d'Esquadra, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força a l'interior de domicili.

La investigació policial continua oberta en aquests moments per tal de localitzar l'altre lladre, ja que va aconseguir fugir.