La fiscalia demana penes de fins a quatre anys de presó per a dos lladres reincidents que van robar en un cotxe aparcat a Manresa, d'on en van sostreure dos telèfons mòbils. Un dels acusats ja té quatre sentències condemnatòries per robatoris similars. El judici se celebrarà dijous al Jutjat Penal número 1 de la ciutat.

Els fets, segons l'escrit de conclusions provisionals del ministeri públic, van tenir lloc el 17 de maig de l'any passat, al carrer Rubió i Ors de Manresa, a la matinada. Els acusats, Youri B., amb quatre antecedents penals, i Mohamed O., amb una condemna similar, es van dirigr a un cotxe aparcat.

Després de forçar la porta del copilot, van sostreure de l'interior del vehicle dos telèfons mòbils (un iPhone i un LG), un moneder amb documentació diversa i diners en efectiu.

La fiscalia tipifica aquests fets com un delicte de robatori amb força sobre les coses, amb l'agreujant de reincidència. Per aquest motiu, demana una pena de quatre anys de presó per a Mohamed O., que és qui acumula l'historial més llarg de casos, i de tres anys de presó per a Youri B. El judici se celebrarà dijous que ve al matí al Jutjat Penal número 1 de Manresa.