Durant tres anys va desviar diners de l'AMPA al seu compte particular i va presentar a la resta de mares i pares de la junta extractes bancaris falsos amb uns saldos superiors dels reals. L'extresorera de l'AMPA de l'institut de Sant Vicenç de Castellet, Montserrat L. M., va reconèixer ahir davant del jutge haver-se embutxacat fins a 29.840 euros i va ser condemnada a un any i nou mesos de presó. No haurà de complir la pena si retorna els diners que encara deu a l'entitat, 26.730 euros, i si paga una multa afegida de 900 euros.

Els fets, segons la sentència de conformitat, van tenir lloc entre els anys 2011 i 2013, un període durant el qual va ocupar el càrrec de tresorera de l'AMPA de l'IES Castellet. En aquests anys, la dona va dur a terme disposicions de fons de l'AMPA que posteriorment ingressava al seu compte privat.

Nota de redacció: en la portada de l'edició de paper es diu que la condemna ha recaigut en la presidenta. Tal i com apareix correctament en la pàgina interior, és en l'extresorera. Demanem disculpes per l'error.