La fiscalia demana onze anys i mig de presó per a un professor d'arts marcials del Bruc acusat d'haver abusat sexualment d'un nen de 3 anys, quan l'infant li va demanar ajuda per poder anar al lavabo. El processat, José Antonio D. J., de 45 anys, serà jutjat dilluns vinent a la secció novena de l'Audiència de Barcelona.

Els fets, segons l'escrit de conclusions provisionals de la fiscalia, van tenir lloc a l'inici del curs escolar 2012-2013. L'home desenvolupava en aquells moments les seves funcions com a professor d'arts marcials de l'escola del Bruc. L'activitat es duia a terme a l'ajuntament, ja que el col·legi del poble no tenia aleshores els equipaments adequats per poder acollir les activitats extraescolars.

El presumpte cas d'abusos va tenir lloc en un dia no determinat entre final de setembre i inici d'octubre. El nen, de 3 anys, va demanar ajuda a l'acusat per poder anar al lavabo. Segons assegura la fiscalia, quan el processat va estar a soles amb el menor a dins dels serveis, es va introduir el penis del nen a la boca, amb el propòsit de satisfer el seu desig sexual.

Segons el mateix escrit de conclusions provisionals del fiscal, el menor no presenta alteracions psicopatològiques ni trastorns psicològics com a conseqüència d'aquests fets.

El ministeri públic qualifica el cas com un delicte d'abús sexual a un menor de tretze anys, per la qual cosa demana per a l'acusat la pena d'onze anys i mig de presó. A més, també reclama que, quan surti de la presó, se l'inhabiliti de la seva professió de docent durant sis anys i se li imposi un període de set anys de llibertat vigilada.