Agents de la Policia Local de Manresa van detenir aquest dimarts passat al migdia un home de 25 anys per un delicte d'atemptat contra agents de l'autoritat, després d'atacar-los amb un llançaflames casolà fet amb un esprai de desodorant.

Els fets van ocórrer a quarts de dues, quan els agents van rebre una trucada d´auxili d´una veïna del barri de la Sagrada Família que informava que un home li estava picant de peus i mans a la porta de casa seva, alhora que rebia insults i amenaces.

Un cop els agents van arribar al lloc dels fets i van veure els desperfectes causats, la veïna que els havia avisat els va informar que el causant dels cops i els insults havia estat el veí del pis de dalt, que en veure arribar la patrulla s´havia tancat al seu domicili.

Quan la patrulla es va personar al domicili del presumpte agressor, aquest els va rebre amb amenaces de mort i va encendre un esprai de desodorant i va dirigir la flama per sota la porta, formant-se a l´exterior del habitatge una espectacular flamarada que va obligar els agents a llançar-se a un costat per tal d'esquivar el foc.

Amb posterioritat, els membres del cos van aconseguir que l´individu obrís la porta i finalment va ser detingut i imputat per un delicte d´atemptat contra agents de l´autoritat.