La Policia Local de Sant Joan de Vilatorrada ha denunciat penalment aquest divendres al migdia un conductor begut i drogat, de 22 anys, que ha provocat un accident al carrer Major. El jove ha triplicat la taxa màxima permesa d´alcoholèmia i ha donat positiu en tres substàncies estupafaents: cocaïna, THC i marihuana. Un amic seu, que anava al seient de copilot, sense el cinturó de seguretat cordat, ha resultat ferit lleu en impactar de cap contra el parabrises del vehicle.

L´accident, segons fonts policials, ha tingut lloc a 2/4 de 2 del migdia a l´altura del bar Soler. El cotxe de l´acusat (que ha donat una taxa d'alcoholèmia de 0,78 mg/l) ha envestit un vehicle que havia iniciat una maniobra d´estacionament, el conductor del qual ha resultat il·lès. L´acompanyant de l´infractor, també de 22 anys, ha hagut de ser traslladat a l´hospital de Sant Joan de Déu de Manresa, amb un trau al cap. Tant el denunciat com el ferit són veïns de Sant Joan.

D´altra banda, també aquest divendres, cap a les 6 del matí, un cotxe ha envestit accidentalment tres vehicles aparcats al carrer Girona, de Sant Joan. El conductor ha fugit després dels fets. La Policia Local investiga la seva identitat.