Els Bombers de la Generalitat han hagut d'intervenir aquest dimecres al Bages en dos serveis d'assistència a gossos de caire molt diferent, segons han explicat fonts del cos d'emergències.

El desenllaç positiu s'ha produït a Castellbell i el Vilar, a 3/4 de 12 del migdia, quan el propietari d'un gos ha alertat que l'animal havia anat a parar en un marge proper al riu, d'on no podia sortir. El lloc era de molt difícil accés. Fins a l'indret s'hi ha desplaçat un helicòpter del grup d'actuacions especials dels Bombers, que ha rescatat sa i estalvi l'animal, enmig d'una forta expectació veïnal.

En canvi, a 2/4 d'1 del migdia, els Bombers de Manresa han estat alertats que un gos s'havia precipitat d'un sisè pis i que havia anat a caure en un pati interior, en un punt també de difícil accés. Els Bombers s'han desplaçat fins al lloc dels fets, al carrer Circumval·lació de Manresa, per tal de rescatar l'animal. En arribar-hi, han confirmat que el gos era mort i han retirat el cadàver. El personal del SEM ha hagut d'atendre la propietària de l'animal.