Diversos petits incendis han cremat una desena de contenidors aquest divendres a la matinada a les ciutats de Manresa i Terrassa, sense causar ferits.

Segons han informat els Bombers de la Generalitat, el primer foc s'ha produït quan passaven cinc minuts de la mitjanit al carrer Santa Llúcia de la capital del Bages i ha afectat únicament un contenidor. Fins al lloc dels fets s'hi ha desplaçat una dotació dels Bombers que ha sufocat les flames en poca estona.

Pocs minuts més tard, els efectius també han estat alertats per més contenidors incendiats als carrers Arbonès i Immaculada i a la Via de Sant Ignasi.

Paral·lelament, a la capital del Vallès Occidental, els Bombers han treballat en l'incendi de sis contenidors al carrer Cisterna quan passaven vint minuts de la mitjanit. Tot i que el foc ha estat sufocat en poca estona per una dotació terrestre d'aquest cos, les flames també han cremat uns vuit metres d'una tanca de fusta del pati d'una escola.

Finalment, a les 1.22 hores els Bombers han treballat en l'incendi d'una furgoneta al carrer Miño de Terrassa. Les flames han calcinat totalment el vehicle.