Els equips de recerca han trobat amb vida aquest dijous a la tarda Lluís Roger Soler, l'home de 72 anys que dimarts va desaparèixer a l'Estany. Roger ha estat localitzat cap a les 3 de la tarda per una unitat canina dels Mossos d'Esquadra, en una zona d'esbarzers del mateix terme municipal. Feia 44 hores que es trobava desaparegut.

En el moment del seu rescat, l'home presentava símptomes d'un prinicipi d'hipotèrmia, diverses contusions i una possible lesió a la cama. Per aquest motiu ha estat traslladat a l'hospital de Sant Joan de Déu on se li farà un reconeixement mèdic, segons fonts dels Bombers.

En les tasques de rescat, hi han participat nou dotacions dels Bombers, sis dels Mossos d'Esquadra i unitats canines, a més d'un centenar de veïns del poble que durant els dos dies han pentinat els boscos de l'entorn de l'Estany per buscar el desaparegut. L'home, de 72 anys, és natural de Castellterçol i actualment viu a la residència de l'Estany. Cada dia solia sortir a caminar, tant al matí com a la tarda, per diferents camins i corriols dels boscos de l'entorn de l'Estany.

Dimarts, a 3/4 de 7 de la tarda, també va sortir a passejar, però ja no va tornar a la residència. Després que el personal del centre donés l'alerta, cap a les 10 de la nit es va activar el dispositiu de recerca, que durant tota la matinada va buscar l'home sense resultat.

Es dóna el cas que Lluís Roger ja va desaparèixer una vegada quan va anar a buscar bolets, però aleshores va poder ser localitzat al cap de poques hores.