Els mossos han detingut un jove, de 18 anys i veí de Manresa, com a presumpte autor d'un robatori d'una furgoneta. A més, l'home també està acusat de conducció temerària i resistència i desobediència a l'autoritat. Els fets van tenir lloc aquest dijous, cap a les sis del matí, quan la policia va rebre l'avís d'un veí a qui li havien sostret la furgoneta que tenia aparcada a la carretera de Vic de Manresa. Ràpidament, els agents van anar cap al lloc i, pocs minuts després, van localitzar el vehicle sostret a la carretera C-16c, a Sant Fruitós de Bages. Segons la policia, el conductor circulava temeràriament i envaint el sentit contrari de circulació. Els mossos li van fer senyals perquè s'aturés, però va fer cas omís a les ordres.

Durant la fugida, el vehicle escapolit va envestir un cotxe que es trobava en una rotonda perquè s'apartés i li cedís el pas. En veure això, ràpidament la patrulla es va posar al costat per barrar-li el pas i apartar-lo de la circulació.

Tot i que la furgoneta va intentar esquivar els agents, finalment aquesta es va aturar després de col·lidir lleument amb el vehicle policial. El conductor va intentar fugir corrent, però els mossos el van poder interceptar. El detingut passarà a disposició del jutge aquest mateix divendres.