Dos conductors s'han accidentat aquesta nit a Manresa, tot superant àmpliament la taxa d'alcohol per aire aspirat permesa, motiu pel qual se'ls han obert expedients penals.

El cas més flagrant és el d'un manresà de 47 anys que es va veure implicat en un accident per encalç al carrer de Francesc Moragas, aquest diumenge a 3/4 de 10 de la nit, xoc en el qual tots dos conductors van resultar il·lesos. Després de col·lidir amb un altre vehicle, els agents de la Policia Local van practicar-li una prova d'alcoholèmia en la qual el conductor va donar una taxa d'1,12 mg/l, quasi multiplicant per sis la permesa de 0,25 mg/l. En la segona prova que s eli va practicar, el nivell d'alcoholèmia encara va resultar superior, situant-se en 1.15.

Unes hores més tard, cap a les 3/4 de 5 de la matinada, un segon conductor, un manresà de 35 anys, va sortir de la via a la carretera C37z, a l'alçada de la granja Troy. En la prova d'alcoholèmia posterior a l'accident l'home, que ha resultat ferit lleu, ha donat un resultat de 0,82 mg/l d'aire aspirat, més del triple del permès.