Els Mossos d'Esquadra van detenir un conductor que circulava en sentit contrari per l'autovia A-2, al Bruc, i que va triplicar la taxa d'alcoholèmia permesa. L'arrestat és un jove de 27 anys, veí de Vilafranca del Penedès i de nacionalitat espanyola.

Els fets, segons ha explicat aquest dijous el cos policial, van tenir lloc el passat 21 de maig, pels volts de les 3 de la matinada. Els Mossos van rebre l´avís de diversos conductors que un turisme circulava en sentit contrari per l´autovia A-2, dins del terme municipal del Bruc.

Pocs minuts després, la patrulla va localitzar i aturar el vehicle al voral de la via i es va veure obligada a aturar el trànsit de l´autovia per evitar possibles accidents.

Quan els mossos van parlar amb el conductor, van detectar que mostrava signes evidents de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques. Per aquest motiu, li van efectuar la prova d´alcoholèmia, que va donar un resultat positiu de 0,88 mg d´alcohol per litre d´aire espirat, més del tripole del màxim permès (0,25).

Per aquest motiu, el jove va quedar detingut per conduir un vehicle sota la influència de les begudes alcohòliques i per conducció temerària. El detingut va passar a disposició del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia d´Igualada el mateix dia. El jutge va decretar la seva llibertat en càrrecs.