Els Mossos d'Esquadra han detingut tres veïns de l'Hospitalet de Llobregat, amb edats compreses entre els 31 i els 34 anys, de nacionalitat colombiana, acusats d'haver entrat a robar en un domicili de Martorell mitjançat el mètode de la radiografia. Tots tres han ingressat a presó provisional per ordre del jutge de guàrdia.

Els fets, segons ha explicat el cos policial, van tenir lloc aquest passat dimarts cap a les 12 del migdia, quan agents de la Unitat d´Investigació de la comissaria de Martorell estaven fent el dispositiu de prevenció de robatoris amb força a domicilis. Els investigadors van observar com dos homes, que estaven aturats davant el portal d´un edifici, forçaven la porta d´accés amb una làmina de plàstic i accedien a l´interior del bloc de pisos.

Immediatament, els agents, que van demanar el suport d´altres patrulles, es van adreçar al lloc i van fer comprovacions, porta a porta, fins que, al replà del tercer pis, van localitzar els dos homes quan estaven a punt d´accedir a l´interior d´un domicili amb el mateix mètode. Davant l´evidència, els agents van detenir-los com a presumptes autors d´un robatori amb força a interior de domicili en grau de temptativa.

Els agents també van detenir un tercer home que estava fent funcions de vigilància, a pocs metres del portal, amagat als seients posteriors d´un vehicle amb el motor en marxa. Els investigadors van localitzar a l´interior de l´automòbil diverses eines utilitzades per a cometre aquest tipus de delictes.