Dues persones han resultat ferides lleus aquest dimarts al matí en dos accidents pràcticament simultanis a la C-55, a Manresa, i a la N-141c, a Sant Fruitós de Bages, a la Rosaleda, segons han informat fonts de Trànsit, del SEM i dels Bombers.

El primer accident ha tingut lloc poc després de les 8 del matí a la pujada de Sant Pau de la variant de Manresa (C-55), en sentit nord, a l'altura del punt quilomètric 27,5, on un cotxe ha encalçat el que circulava davant seu. Com a conseqüència, ha resultat ferida una dona de 52 anys, que ha estat traslladada pel SEM a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

L'accident ha obligat a tallar durant un quart d'hora la calçada nord de la variant de la C-55, la qual cosa ha generat retencions en aquest tram en plena hora punta. Segons Trànsit, la via s'ha reobert poc abans de 2/4 de 9 del matí.

D'altra banda, a 1/4 de 9 del matí, un cotxe ha bolcat a la carretera N-141c, entre Sant Fruitós de Bages i Manresa, a l'altura del barri de la Rosaleda. El cotxe ha quedat tombat al costat d'un camp. Segons Trànsit, una persona ha resultat ferida lleu i la resta d'ocupants han sortit il·lesos del sinistre.

Prèviament, a les 7 del matí, un cotxe que circulava per l'eix Transversal (C-25) també ha patit una sortida de via a l'altura de Sant Fruitós de Bages. En aquest cas, segons Trànsit, no hi ha hagut ferits.