Dues persones han quedat ferides aquest dijous al migdia en un xoc entre un cotxe i un tractor a la carretera C-14 a Bassella (Alt Urgell), segons han informat els Bombers de la Generalitat.

L'accident s'ha produït a tres quarts de dotze del migdia al quilòmetre 134,5, a la intersecció entre la C-14 i la carretera que va a Solsona (la C-26). Segons el SEM, els ferits són una parella que viatjava amb un turisme i anaven amb un nadó de 3 mesos, que ha sortit il·lès de l'accident i ha estat traslladat en ambulància a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. La dona, de 28 anys, ha quedat ferida greu i ha estat traslladada en helicòpter a l'Hospital Arnau de Vilanova, mentre que l'home, de 40 anys, ha resultat ferit menys greu i ha estat evacuat en ambulància al mateix centre hospitalari. Per la seva banda, el conductor del tractor ha quedat il·lès.

La carretera C-14 s'ha hagut de tallar en els dos sentits arran de l'accident. Fins al lloc s'hi ha desplaçat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies i un helicòpter del SEM.