Tres persones van resultar ferides lleus dimecres a la tarda en un accident entre dos cotxes a la variant de Manresa de la C-55, a la calçada en sentit nord, entre l'accés de Viladordis i el nucli del Guix.

L'accident va tenir lloc a 2/4 de 5 de la tarda, quan un cotxe va xocar amb la furgoneta que circulava davant seu. Els tres ferits van ser evacuats pel SEM a l´Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

L´accident va provocar retencions durant la tarda a la C-55. Precisament, unes hores abans, a 2/4 de 2 del migdia, un accident a la C-16c, just a l'altura del parc de Bombers, també havia complicat la circulació de les rondes. En aquest cas, però, no hi va haver persones ferides.

D´altra banda, dues persones van resultar ferides lleus ahir al matí per un accident frontal entre dos cotxes a la carretera C-244, a la Torre de Claramunt, segons van informar els Bombers de la Generalitat. Els fets van tenir lloc a 2/4 de 12 del matí. Els dos ferits van ser atesos per una ambulància del SEM i van ser traslladats a l'hospital comarcal d'Igualada.