Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Manresa de 28 anys, de nacionalitat marroquina, que va ser aturat mentre conduïa un cotxe amb 35 grams de cocaïna a l'interior, a la carretera d'entrada a la ciutat pel Pont Vell (C-1411z). L'home ha estat denunciat per un delicte contra la salut pública.

Els fets, segons ha explicat el cos policial, van succeir aquest dimarts passat, 14 de juny, pels volts de les 12 del migdia durant un control policial que s´havia muntat a la C-1411Z, a l'altura de Sant Pau, a Manresa.

Els Mossos van aturar un vehicle amb un sol ocupant, que es mostrava molt nerviós i parlava de manera incoherent. Aquesta actitud va fer sospitar als agents, que van decidir comprovar si a l'interior del vehicle amagava alguna cosa.

Com a resultat de l´escorcoll, van localitzar a la guantera una bossa de plàstic amb cocaïna. També portava 2.385 euros en efectiu, que podrien ser fruit d´un possible tràfic de drogues. Arran de la troballa, el conductor va quedar detingut. Un cop en dependències policials, es va comprovar que a la bossa hi havia 35 grams de cocaïna.