Les altes temperatures i, en alguns casos, el llançament de petards han continuat obligant els Bombers al llarg d'aquest divendres a fer diferents sortides a la Catalunya Central per petits incendis de vegetació.

A la tarda, a 2/4 de 6, s'ha declarat un petit foc de vegetació a Sant Joan de Vilatorrada, a la vora del riu Cardener, just al costat de l'empresa de construccions Macocersa i del pàrquing del supermercat Bonpreu. Fins a l'indret s'hi han desplaçat tres dotacions dels Bombers. L'incendi ha afectat lleument l'interior del recinte de Macocersa.

Durant el dia, també s'han declarat incendis lleus a Balsareny (al costat del pavelló) i a Súria (en un descampat), segons els Bombers. A Berga, s'ha cremat un transformador abandonat, als terrenys de l'antiga bòbila.

A l'Anoia, un incendi ha cremat a la tarda al voltant d'una hectàrea de superfície a la Pobla de Claramunt, al costat del riu. En l'extinció de l'incendi hi han participat quatre mitjans aeris i dotze dotacions terrestres dels Bombers.