La Policia Local de Manresa va detenir dijous a la nit un jove de Manresa de 25 anys, amb nombrosos antecedents, que va agredir gratuïtament un home a la plaça de Sant Domènec amb una màquina de tallar cabells. L'acusat, a més, va insultar i amenaçar sense cap motiu nombrosos ciutadans, la qual cosa va provocar una important alarma en aquell moment en aquest cèntric sector.

Els fets, segons va explicar ahir el cos municipal, van tenir lloc dijous a 3/4 de 12 de la nit. La Policia Local va rebre l'avís que un jove era a la plaça de Sant Domènec i mostrava una actitud molt alterada i agressiva contra les nombroses persones que hi havia a la plaça, entre les quals assegudes a les terrasses de la zona.

Quan s'hi van desplaçar els agents, van observar que l'acusat estava increpant, insultant i amenaçant diverses persones. A més, portava a les mans una màquina de tallar cabells, tacada de sang, ja que l'acabava d'utilitzar per colpejar un home que era a la plaça, que va resultar ferit amb un trau al cap. El lesionat presentava una important ferida oberta, amb una pèrdua abundant de sang.

El ferit va ser atès pel SEM, mentre que la Policia Local va procedir a detenir l'individu. Durant el seu trasllat al box hospitalari d'Althaia, el jove va continuar insultant i amenaçant els agents.

El noi, que l'any passat ja havia protagonitzat un episodi semblant a la plaça Gispert de Manresa, va quedar detingut per un presumpte delicte de lesions greus.

D'altra banda, la Policia Local va detenir dilluns passat a la nit un jove de 22 anys que estava reclamat policialment per un robatori amb força. Els agents el van arrestar després d'identificar-lo perquè mostrava una actitud bel·ligerant cap a les patrulles. A més, dimarts, el cos local també va detenir un home de 42 anys que estava sent buscat per tres ordres de detenció, dues de les quals dels jutjats de Valladolid. L'home va ser detingut quan va anar a la comissaria de Manresa per sol·licitar un ajut social per a desplaçaments de tren.