Els Mossos d'Esquadra van haver d'acordonar dissabte al vespre un marge de la C-55, a Monistrol de Montserrat, on s'hi havia aturat un ramat d'ovelles, algunes de les quals havien envaït la calçada i posaven en risc la circulació.

L'avís dels fets, segons ha detallat el Servei Català de Trànsit, es va produir a les 8 del vespre, quan un conductor va alertar de la presència del ramat a l'altura del punt quilomètric 10 de la C-55, entre Monistrol i Collbató.

Fins a l'indret s'hi van desplaçar dues patrulles dels Mossos i una de la Policia Local de Collbató, que es van col·locar al costat dels animals per evitar que creuessin la calçada. Els agents, en total, van comptar 27 ovelles, que anaven sense pastor.

Poc abans de mitjanit, segons les mateixes fonts, el pastor va acudir a l'indret amb un camió. Aleshores, es va iniciar el procés de càrrega de les ovelles en aquest vehicle, amb la qual cosa es va haver de tallar la carretera.

Les tasques de càrrega dels animals es va allargar més d'una hora, ja que, durant el procés de retirada, algunes de les ovelles s'escapaven, fins i tot per dins de la calçada, entremig dels cotxes aturats.

Finalment, a 3/4 d'1 de la matinada es van acabar de carregar totes les ovelles al camió i la circulació va recuperar la normalitat.