Els Mossos d'Esquadra van denunciar 27 conductors aquest diumenge en dos controls de trànsit simultanis al nus del Guix de Manresa, un a la variant de la C-55, al punt quilomètric 29,8, i l'altre a la carretera C-16c, al quilòmetre 0,2 a l'altura del parc de Bombers. Dels 27 conductors, 21 van ser denunciats per excés de velocitat, i la resta per consum de drogues i d'alcohol.

Segons ha informat el cos policial aquest dimarts, el control de velocitat estava ubicat a la carretera C-55, al punt quilomètric 29,8. Més endavant, al punt quilomètric 0,2 de la carretera C-16c, hi havia el control de drogo-alcoholèmia i el lloc en el qual s´aturaven els vehicles que circulaven amb excés de velocitat, per notificar la denúncia al conductor.

El dispositiu es va realitzar entre les 6:30h i les 8:30h del matí. Durant aquestes dues hores, els Mossos van controlar un total de 410 vehicles, dels quals 21 van ser denunciats per excés de velocitat.

Paral·lelament els agents van fer 16 proves d´alcoholèmia, de les quals cinc van resultar positives. Tres conductors van ser denunciats per via administrativa i dos van ser denunciats penalment per conduir sota els efectes de les begudes alcohòliques i per circular amb excés de velocitat.

Els mossos també van denunciar administrativament un conductor que va donar positiu per consum de drogues.