Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes i una dona, de 44, 40 i 32 anys, de nacionalitat romanesa i veïns de Barcelona, acusats d'haver robat en un supermercat de Manresa. Tots tres van ser caçats a l'autopista C-16, a Castellbell i el Vilar.

Els fets, segons ha explicat el cos policial, van tenir lloc aquest dimarts passat cap a les 8 del vespre, quan agents de l'Àrea de Recursos Operatius dels Mossos de la Regio Policial Central feien un control de prevenció de robatoris a l'autopista C-16, dins el terme municipal de Castellbell i el Vilar.

Durant el control els mossos van veure un turisme que s´acostava amb tres persones a l´interior, i que una d´elles en veure el dispositiu va intentar amagar amb una manta diversos objectes que duien.

Aquesta acció va aixecar les sospites dels agents que van aturar el vehicle i el van escorcollar. Al portaequipatges i als seients posteriors van localitzar diversos productes d´alimentació, cosmètica i roba de dubtosa procedència. Els ocupants del vehicle van donar versions diferents de la procedència dels productes i no van poder justificar-ho amb cap tiquet de compra.

Després de diverses comprovacions amb establiments comercials de la comarca, els Mossos van confirmar que els productes havien estat sostrets aquell mateix dia en un supermercat de Manresa. L´import en conjunt de tots ells era de 1.130 euros.

Els tres ocupants del vehicle van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb els furts.