Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Manresa van detenir aquest dissabte a la matinada dos homes que acabaven d'agredir presumptament una parella al mig del carrer, a Manresa, tot copejant-los amb una barreta de ferro i trossos de fusta. Els dos acusats, de 43 i 52 anys, han quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

Els fets, segons han explicat fonts policials a aquest diari, van tenir lloc dissabte cap a les 3.30h de la matinada al carrer Bailèn, al barri de la Plaça de Catalunya, a Manresa. Un testimoni va alertar els Mossos que dos detinguts estaven agredint un home i una dona (que eren parella sentimental) per motius que es desconeixen.

Fins a l'indret s'hi van desplaçar diverses patrulles dels Mossos i de la Policia Local de Manresa, que van constatar que, efectivament, els dos acusats acabaven d'agredir la parella. A la zona, els agents van localitzar-hi una barreta de ferro, una navalla, objectes contundents i diversos trossos circulars de fusta, que estaven tacats de sang, objectes amb els quals haurien comès l'agressió.

Els dos presumptes agressors van quedar detinguts per un delicte de lesions i les dues víctimes van ser ateses mèdicament per diverses contusions.