Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres els responsables d'una entitat cannàbica d'Olesa de Montserrat (Baix Llobregat) acusats de tràfic de drogues. Els detinguts són el president de l'entitat, un home de 29 anys, i la tresorera, una dona de 28, tots dos veïns d'Abrera. Durant l'escorcoll en aquest club cannàbic, els agents van intervenir un total de quatre quilograms de marihuana i 76 grams d'haixix. La investigació es va iniciar amb motiu de l'increment dels comisos de droga a la via pública duts a terme per la Policia Local d'Olesa de Montserrat durant les darreres setmanes.

Seguint el fil d'aquests intervencions, aquest dimecres poc després de les set de la tarda els Mossos i la Policia Local van fer un entrada i escorcoll en aquesta entitat cannàbica d'Olesa de Montserrat sota l'ordre judicial del jutjat de Martorell.

En el moment de l'entrada policial, a l'interior del local es trobaven 17 clients i dos responsables, el president i la tresorera de l'entitat. Durant l'escorcoll es va localitzar, ja preparat per a la seva distribució, un total de quatre quilograms de marihuana i 76 grams de haixix.

Els agents van detenir els responsables de l'entitat, president i tresorera, per un presumpte delicte contra la salut pública, per tràfic de drogues i per associació il·lícita. Els detinguts es troben a dependències policials a l'espera de passar a disposició judicial.