Els Mossos d'Esquadra van localitzar aquest dijous a la tarda a Sant Julià de Vilatorta (Osona) el cos d'un home amb signes de violència que va ser víctima d'un homicidi el passat 7 de juliol a Vic. El dia 9 de juliol els Mossos van tenir coneixement que dos dies abans un home hauria ferit mortalment un altre home en un pis de Vic. L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Central es va fer càrrec de la investigació i va detenir el presumpte autor dels fets, malgrat no van poder localitzar el cos. La investigació, que es troba sota secret de sumari, va permetre localitzar aquest dijous a la tarda el cadàver de la víctima a Sant Julià de Vilatorta, mentre que a Vic es va trobar l'arma que presumptament hauria fet servir l'autor dels fets. El detingut va ingressar a presó el 12 de juliol.

Quinze dies després de produir-se un homicidi a Vic, els Mossos d'Esquadra han trobat el cos de la víctima al municipi de Sant Julià de Vilatorta, a pocs quilòmetres de la capital d'Osona. Segons ha pogut saber l'ACN, el cos s'hauria localitzat a una zona boscosa de difícil accés.

Els fets van passar el passat 7 de juliol a un pis de la Rambla del Carme de Vic quan un home de nacionalitat xinesa hauria mort un altre home amb una arma de foc. L'homicida hauria traslladat el cos de la víctima fins a Sant Julià de Vilatorta per amagar el cadàver. Tot i no localitzar el cadàver, els Mossos van detenir el 9 de juliol el presumpte autor dels fets.