L'església parroquial de Navarcles acomiadarà, aquest dissabte a les 18h, Joan Cadevall Fresno, el veí de la localitat que va resultar mort, aquest dijous, al matí quan el cotxe que conduïa s'ha accidentat a la ronda nord de Manresa de la C-55, just en un revolt on dimarts ja s'havia accidentat una furgoneta.

L'accident, segons fonts de Trànsit i dels Bombers, ha tingut lloc a 2/4 d'11 del matí al punt quilomètric 33 de la C-55, just a l'inici de la ronda nord de Manresa en sentit Palau Firal, poc després de la sortida de l'eix transversal (C-25).

Per causes que es desconeixen, el cotxe que conduïa la víctima ha sortit de la calçada i ha bolcat. Fins a l'indret s'hi han desplaçat set patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del SEM, que han confirmat la mort del conductor.

En aquest mateix revolt, situat poc abans del pont del Gimnàstic, s'hi va accidentar aquest passat dimarts una furgoneta, que també va quedar bolcada. En aquell cas, però, el conductor del vehicle va resultar il·lès.

L'accident d'aquest dijous ha provocat retencions de trànsit tant a l'eix transversal com a la ronda nord de la C-55.

En rebre l'avís de l'accident, fins a l'indret s'hi van desplaçar set patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del SEM, una de les quals medicalitzada, el personal de la qual va confirmar la mort de la víctima. El cadàver, després de rebre l'aixecament judicial, va ser traslladat als dipòsits de la Ciutat de la Justícia de Barcelona, on avui al matí és previst que se li faci l'autòpsia.

El sinistre va obligar els Mossos d'Esquadra a fer talls puntuals de l'accés a la ronda nord, la qual cosa va provocar retencions de trànsit tant en aquesta variant com a l'eix Transversal, a la calçada en sentit Girona.

L'accident va tenir lloc en un revolt que està delimitat per un senyal de velocitat màxima de 80 quilòmetres per hora. Encara que no és un punt d'accidentalitat habitual, es dóna el cas que, feia només dos dies, una furgoneta també s'havia accidentat en aquest punt, tal com va informar aquest diari, tot i que, en aquell cas, el conductor va sortir il·lès del sinistre.

Joan Cadevall, de 45 anys, era conegut perquè treballava de comercial en un concessionari de cotxes del polígon Sant Isidre de Sant Fruitós de Bages. Estava casat i tenia dos fills. Tot i que anit encara no s'havia confirmat, el funeral serà previsiblement demà, a una hora per determinar.