Una baralla va acabar amb un home de 42 anys ferit greu per un apunyalament i tres detinguts la nit d´aquest dissabte. Els fets van passar a prop de la zona del parc de Can Font de Manresa, segons van confirmar ahir fonts dels Mossos d´Esquadra.

Va ser cap al voltant de les 11 de la nit d´aquest dissabte, quan es va produir l´enfrontament en el qual almenys van participar quatre persones, tres de les quals van acabar detingudes, mentre que una quarta va resultar ferida de gravetat després de rebre, com a mínim, una ganivetada.

El ferit, de caràcter greu, encara que ahir no es temia per la seva vida, va ser traslladat en una ambulància amb infermeria del Sistema d´Emergència Mèdiques (SEM) a l´hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. A part d´aquesta ambulància, també va intervenir en l´operació un altre vehicle sanitari i diferents unitats de la Policia Local i dels Mossos d´Esquadra, que van practicar les tres detencions. Tot i així, l´home que va resultar ferit per arma blanca, un català de 42 anys d´edat, no està entre els detinguts, i tampoc es tem que la seva vida estigui en perill segons van aclarir ahir les fonts policials consultades per aquest diari.

Concretament, aquesta discussió que va acabar de forma violenta va tenir lloc en un punt molt proper al parc de Can Font, a la cantonada entre la carretera de Santpedor i el carrer de la Concòrdia de la capital del Bages.

En el moment de la baralla, a la zona també hi havia un gos que acompanyava els seus protagonistes i, segons van explicar fonts de la investigació, no descartaven que pogués tenir alguna relació amb els fets de dissabte a la nit. Tot i així, les mateixes fonts tampoc descarten altres hipòtesis com a causa d´aquesta trifulga. Les persones consultades esperaven que la investigació dels fets es pogués tancar en breu.