Els Mossos d'Esquadra han detingut un suposat lladre amb 25 antecedents acusat de robar de matinada en un bar d'Esparreguera, en companyia d'una dona, hores després que tots dos fossin identificats per la policia local quan rondaven pels voltants de l'establiment.

Segons ha informat la policia catalana, el robatori es va produir dimecres passat, 31 d'agost, cap a les 3 de la matinada, quan la parella va accedir a l'interior del local fent palanca a la reixa metàl·lica i a la porta d'accés a l'establiment mitjançant una taula de fusta.

Els lladres, que es van emportar del bar prop de 250 euros, van ser localitzats als voltants per agents dels Mossos d'Esquadra i per una patrulla de la policia local d'Esparreguera, que els havien identificat hores abans rondant per la zona.

Els agents van registrar una bossa que portava la dona, en què ocultava la quantitat de diners sostreta del local, que coincidia plenament amb els bitllets de diferent valor que havia advertit el propietari de l'establiment que li havien robat.

Davant aquesta situació, els Mossos van detenir els dos sospitosos, un home de 30 anys i una dona de 35, tots dos de nacionalitat espanyola i veïns d'Esparreguera, acusats d'un delicte de robatori amb força.

Després de passar a disposició judicial, l'home, amb 25 antecedents previs, ha ingressat a la presó preventiva, mentre que la dona ha quedat en llibertat amb càrrecs.